Popis
Pivovarnícka charakteristika: Agnus je prevažne horký chmeľ, ktorý je obvykle využívaný na zhorknutie piva počas varenia, skôr než na výrazné ovplyvnenie chuti a vône. Chmeľ Agnus prináša kľúčovú arómu s tónmi levandule, kože a tabaku.
Alfa kyseliny: 8,34 %
Beta kyseliny: 5,0 – 9,0 %
Co-Humulone % | 28 – 38 |
Celkové oleje (silice) mL/100g | 2,0 – 3,0 |
Myrcén % | 45 – 50 |
Humulén % | 15 – 20 |
Karyofylén % | 9 – 13 |
Farnesén % | < 0,5 |
Aróma: Chmeľová až korenistá vôňa vysokej intenzity.
Spôsob skladovania: Vákuovo zabalené bez prístupu svetla pri -18°C v mrazničke.
Zber: 2022
Balenie: Chmeľové granule T90 – vákuovo balené.
Náhrada: Magnum
Hodnotenia
Zatiaľ tu nie sú žiadne hodnotenia