Popis

Vhodné pre pivné štýly: Hefeweizen, Weissbier, Dunkelweizen a Weizenbock.

Chuť a aróma: Vyvážená s výraznými tónmi banánu a klinčeka.
Dávkovanie: 11g / 20l mladiny.
Použitie: Kvasinky Lallemand Munich Classic je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
Rehydratácia: Rehydratácia za použitia minimálne 100ml prevarenej vody (prípadne nariedenej mladiny) vychladenej na teplotu 25 – 29°C. Nechať odpočinúť maximálne 20 minút! a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu, následne poriadne premiešať a prevzdušniť.
![]()
Spôsob skladovania: Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C v chladničke.
Expirácia: 05/2026
Na stiahnutie: Produktový list – Lallemand Munich Classic










Hodnotenia
Zatiaľ tu nie sú žiadne hodnotenia